Deelauto


Hoe werkt het?


In samenwerking met OnzeAuto bieden wij een elektrische deelauto aan (BMW i3), die bewoners van Villa 19, na aanmelding, kunnen gebruiken. Bent u geïnteresseerd in het gebruiken van een deelauto en vraagt u zich af hoe dit werkt? Op deze pagina leggen wij u in het kort uit hoe u zich aan kan melden als deelnemer van ons deelauto initiatief en hoe het allemaal in zijn werk gaat.Het reserveren en gebruiken van een auto

Het reserveren van een auto is simpel. Iedere deelnemer maakt namenlijk gebruik van een speciale app op de smartphone, waar men de auto kan reserveren voor een bepaald tijdsvak. Als uw reservering nadert, ontvangt u een kwartier van tevoren een herinneringsmailtje, waar ook de thuislocatie van de auto in vermeld staat.

Zodra u bij de auto bent, kunt u heel gemakkelijk via de app deze openen en sluiten, er is dus geen sleutel nodig. Bijna alle zaken omtrent de auto kunnen dus via de app geregeld worden.Verrekenen van de kosten

Het verrekenen van de kosten gaat zeer eenvoudig. Deze kosten worden berekend, op basis van het abonnement wat u afsluit als u zich aanmeldt als deelnemer. Het systeem registreert het aantal uren dat u een auto gereserveerd heeft (of, in het geval dat dit langer is, de daadwerkelijk gebruikte tijd). Ook worden het aantal gereden kilometers geregistreerd.

Aan het einde van elke kalendermaand, ontvangt u als gebruiker een overzicht van het gebruik van de auto('s) en de bijbehorende kosten op basis van de afgesproken tarieven. Het totaalbedrag voor de gereden ritten in de afgelopen maand wordt bij u in rekening gebracht.
Aanmelden als deelnemer

Om gebruik te kunnen maken van de deelauto, moet u zich aanmelden als deelnemer van ons deelauto initiatief. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.

Aanmelden
Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op!

Ons professionele team helpt u graag. Voor korte vragen kunt u ook een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen.