Over Villa 19


Een toplocatie om te wonen


Het nieuwe appartementencomplex, met 104 zelfstandige huurwoningen, is gelegen aan de Velperweg in Arnhem. Een ideaal gelegen complex met diverse faciliteiten op steenworp afstand. De achterzijde van het pand bevindt zich aan de Rosendaalsestraat. Treinstation Arnhem Velperpoort, de Albert Heijn, en verschillende restaurants zijn makkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Het complex is gelegen nabij een park dat op loopafstand ligt waar het heerlijk wandelen, sporten of zonnen is. Tevens kunt u uw auto parkeren op eigen terrein.
Appartementen

Villa 19 beschikt over 104 woningen bestaande uit studio’s en 2- en 3-kamerappartementen variërend tussen 34m2 en 98m2. Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met EPC-label A en zijn voorzien van tv signaal en internet gebruik.


Entree

De gezamenlijke entree is voorzien van brievenbussen, video-intercom, een trappenhuis en een lift.


Afwerking

De woningen worden tenminste opgeleverd met een ruime woonkamer, open keuken (voorzien van een spoelbak, koelkast, elektrisch fornuis met afzuigsysteem en vaatwasser) en een keurig afgewerkte badkamer (ruime douche, wasmeubel met lade en spiegel). Alle woningen zijn voorzien van een berging. Wanneer de berging niet in de woning zit, heeft de woning een berging in de kelder.


Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen kelder waar u ook fietsen en/of scooters kwijt kunt.


Buitenruimtes

Er wordt een grote gezamenlijke tuin gecreëerd waar u tot rust kunt komen of kunt samenkomen met andere bewoners. Naast de gemeenschappelijke tuin beschikken diverse woningen over een balkon.


Extra faciliteiten

In de kelder is een fitnessruimte voor alle bewoners gerealiseerd. Ook beschikt Villa 19 over een elektrische deelauto waar alle bewoners met een rijbewijs gebruik van kunnen maken.
Klik hier voor meer informatie over deze deelauto. (Het gebruik van deze deelauto is niet inbegrepen in de huurprijs.)


Huismeester en onderhoud

Er is een servicenummer dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken is. Daarnaast kan er een beroep gedaan worden op een van onze vaste onderhoudsmonteurs. De gezamenlijke binnen- en buitenruimtes worden periodiek schoongemaakt (inclusief glasbewassing aan de buitenzijde).

Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op!

Ons professionele team helpt u graag. Voor korte vragen kunt u ook een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen.